top of page

Anbefalingsguide til klesvalg

5C212FED-1E01-48FE-B34D-51478859EF5B.JPG
IMG_9390-2.JPG

Klesvalg for Tidløse og Harmoniske Bilder

Det oppstår ofte usikkerhet når det kommer til valg av klær for fotosesjoner. Gjennom bildene ønsker vi å skape en visuell harmoni og et tidløst uttrykk i bildene. Derfor har kan du i denne guiden finne gjennomtenkte klesråd som er utformet for å veilede til å oppnå harmoniske og optimale resultater.

1. Fargeharmoni og lyse farger

For å skape harmoniske bilder, anbefales det å velge klær som passer godt sammen i fargepaletten. Lyse og naturlige farger fungerer ofte best, da de gir et mykt og lyst preg på bildene.

2. Unngå mønstre og logoer

Målet er at fokuset skal være på ansiktene og øyeblikkene som deles. For å unngå distraksjoner, er det en god idé å unngå klær med sterke mønstre, ruter, striper eller iøynefallende logoer.

3. Tidløse og nøytrale farger

Nøytrale farger som hvitt, beige, grått eller pastelltoner skaper et tidløst uttrykk som aldri går av moten. Disse fargene gir et rent og elegant preg til bildene.

Jeg ønsker å fange øyeblikkene slik de er, og klesvalget kan spille en viktig rolle i å skape den rette stemningen. Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål om klesvalg eller andre detaljer i forberedelsene til fotograferingen.

bottom of page