top of page

Om fotografen

Mitt navn er Marthine, jeg er en dedikert og profesjonell fotograf med en lidenskap for å skape minneverdige øyeblikk og fange følelsene som ligger bak. Jeg er bosatt på Jæren, men reiser ofte, og tar på meg oppdrag i hele landet og internasjonalt. Med mer enn 7 års erfaring innen film og fotografering, har jeg videreutviklet mine ferdigheter gjennom erfaring, kurs og veiledning fra dyktige folk fra bransjen.

Jeg elsker å skape unike øyeblikk og historier, og jeg strekker meg langt for å sikre at mine kunder føler seg trygge og komfortable, og at de får et minneverdig resultat som fanger deres spesielle dag.

Jeg har opparbeidet meg et bredt spekter av tjenester som er tilpasset de ulike behovene til kundene mine, og jeg kan tilby alt fra portrett- og bryllupsfotografering til filmproduksjon. Jeg er stolt over å kunne gi mine kunder en opplevelse som er personlig, profesjonell og av høy kvalitet.

Hvis du vil ha en erfaren og engasjert fotograf som er lidenskapelig opptatt av å skape minneverdige øyeblikk og fange følelsene bak dem, så ta gjerne kontakt med meg for å diskutere ditt neste prosjekt.

Book FOTOGRAFERING

Ønsker du en uforpliktende samtale, eller å booke fotografering? Ta gjerne kontakt!

bottom of page